backuphome

Wat kan ik voor je betekenen?
Ik ben degene die jouw productie afmaakt. De stem die helder en duidelijk je bedrijf promoot, of stellig dé aanbieding onder de aandacht brengt. Hij klinkt precies als die gozer met die blonde haren en blauwe ogen in een sportwagen. Of wilde je juist dat het klinkt als die ene met bruine ogen, stekeltjes en een tractor.. Hoe dan ook. Soms zwoel, dan weer krachtig, maar altijd met aandacht.
Weet je wel wat je doet?
Genoeg ervaring om samen met jou als opdrachtgever aan de slag te gaan. Goed regisseerbaar, brede dynamiek, snelle levering, prettige tarieven en alles aangeleverd vanuit een professionele studio met spreekcel en alle benodigde schakels, of bij een studio naar keuze ergens in het land. Lijkt mij prettig zaken doen!
En hoeveel kost dat dan?
Tsja, geen idee. Voor lokaal, regionaal en landelijk zijn de tarieven vrij snel te geven. Wil je iets specifieks, of een tikkie maatwerk? Neem even contact op. De ervaring is dat we er altijd wel uitkomen. Trouwens, de factuur ontvang je pas als echt alles achter de rug is en wij, net als de eindklant, tevreden zijn.

Equipment

Aanlevering gebeurt vanuit een professionele opnamestudio.Voor de nerds o.a. een Neumann TLM-103, Senheiser MKH 416, Shure SM7B, Focusrite Voicemaster Pro, Delta 44 en Focusrite Saffire 6. Natuurlijk desgewenst ook vanaf iedere gewenste locatie.

Spreekcel

Bulum iaculis lacinia est. Opnames vinden plaats in een eigen professionele spreekcel. Een geluidsarme en akoestisch behandelde ruimte. Precies goed om vanuit zeer selling net die twist te geven dat je daadwerkelijk een speld kan horen vallen.

Aanlevering

In principe ontvang je een opname volledig droog, zonder enige vorm van compressie, eq, digitaal gepimp. Ook krijg je de opnames schoon aangeleverd. Geen kuchjes, hapjes, enzovoorts. Iets minder ervaring met geluidsbewerking? Dan kan ik na overleg ook afgemixte opnames aanleveren

Op locatie

Van diverse stemregiseurs krijg ik terug goed regisseerbaar te zijn. Geen probleem dus om op locatie samen aan de slag te gaan voor het beste resultaat. Neem even contact op om te kijken wat hierin het beste past.

Contacts

1

9870 St Vincent Place,
Glasgow, DC 45 Fr 45.
Freephone: +1 800 559 6580

2

9863 - 9867 Mill Road,
Cambridge, MG09 99HT
Freephone:  +1 800 559 6580

3

8901 Marmora Road,
Glasgow, D04 89GR.
Freephone:  +1 800 559 6580

4

9378 St Vincent Place,
Amsterdam, MG09 99HT
Freephone:  +1 800 559 6580